O studiju

tattoo_03
Vladimir Šandol – Vlado je tattoo i piercing majstor te vlasnik salona “Točka”. Bavi se tetoviranjem već dvadeset godina.
Tetovirati je učio u Novom Sadu gdje je i živio, a nakon preseljenja u Rijeku otvara studio u sklopu kluba Točka. Sljedeći salon ima u sklopu kluba Palach nakon čega odlazi u Švicarsku.
Svoje znanje i umijeće ima priliku proširiti u Bernu, gdje je također radio u vlastitom salonu.
Nakon godine dana vraća se ponovno u Rijeku. Tijekom svog dugogodišnjeg rada sudjelovao je u mnogim televizijskim i radijskim emisijama vezanim uz njegov zanat te bio intervjuiran od raznih dnevnih i tjednih novina.

Podršku Vladi pružaju Sasha, Micol, Lilly, Gaby, Kika, Vedran.
 
 
  
Ukoliko ste odlučili što biste tetovirali, i imate gotovu sliku, potrebno je dogovoriti termin za tetoviranje, što možete osobno u salonu, telefonom, ili preko e-maila. Sliku koju donesete sa sobom majstori će urediti s vama u dogovoru i prilagoditi tijelu. Također, ako imate ideju, a nemate sliku, u salonu ćemo vam ponuditi veliki izbor motiva ili prema vašoj ideji nacrtati unikat.
Tattoo studio Točka nudi i usluge popravljanja i prekrivanja postojećih tetovaža.

Kao i za tetoviranje, i za piercing je potrebno rezerviranje termina i raniji dogovor.

Maloljetne osobe, a starije od 16 godina mogu se tetovirati ili pirsati uz pristanak roditelja.

Sterilnost je obično prvo i najvažnije pitanje, a ona je ovdje zagarantirana. Više o tome pročitajte u rubrici: Higijena